We willen het verschil blijven maken in de levens van hulpbehoevende kinderen, zolang als dat nodig is, maar ook niet langer dan dat

In een wereld waar oorlogen en natuurrampen de levens van zo velen ruïneren is de fondsenwerving voor een kleine organisatie als TCDF moeilijk. Onze kinderen hebben hun handicaps en noden, maar ze sterven niet van de honger en ze worden niet uit hun woningen verdreven.

En toch, hoe kunnen we onze kinderen vertellen dat ze niet meer naar school kunnen gaan omdat er geen sponsors meer zijn, of dat hun medicijnen door een gebrek aan middelen niet meer beschikbaar zijn? Dat kunnen we natuurlijk niet en daarom vragen we mensen om onze charitatieve activiteiten in vertrouwen op een duurzame manier te ondersteunen, in de wetenschap dat TCDF al meer dan 15 jaar het verschil maakt voor de levens van hulpbehoevende kinderen.

Al onze kinderen hebben verschillende behoeften en er zijn daarom evenzoveel manieren om te helpen. Wanneer u naar beneden scrollt kunt u de vele verschillende manieren zien waarop u kunt doneren om onze hulpbehoevende kinderen te helpen en voor u de verschillende voordelen en cadeaus.

Wensenlijst TCDF 2018-2019

1. voldoende financiele donaties en sponsoring van kinderen om TCDF’s Speciale School voor kinderen met een beperking open te houden voor het komende schooltermijn (November)

2. het bouwen van een leraren huis voor 3 van onze leraren, zodat zij full time op ons terrein kunnen zijn. Dit garandeert 24 uur bijstand in geval van nood en veiligheid. Het betekend ook dat deze leraren zich voor langere termijn verbinden aan de Stichting. Dit is van belang voor de band met onze studenten.

3. zonne energie op het terrein. Voedsel, melk en zelf medicijnen moeten soms worden weggegooid door de regelmatige stroomstoringen in ons gebied.

4. Een irrigatie systeem voor de boerderij. Om het desastreuze effect van overstromingen  gedurende de regenperiode en de droogte in het droge seizoen te voorkomen.

5. een jaar budget voor benzine voor de schoolbus, die dagelijks onze kinderen ophaalt in de omliggende, afgelegen dorpjes in ons gebied.

 

Indien u dentkt een van deze wensen te kunnen realiseren, of wanneer u een groot netwerk heeft waar wellicht iemand geinteresseerd is in onze wensenlijst, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen en de mogelijkheden met ons te bespreken!

Help ons helpen in een zelfvoorziende manier!

Wordt Vriend van TCDF

Geef een maandelijkse donatie van € 5-100 waar we echt op kunnen rekenen bij de planning van de sociale verzorging van ieder van de kinderen

Sponsor Zelfvoorzienendheid

Door met voedsel of geldelijke middelen bij te dragen in de beroepsopleiding en de ecologische boerderij

Sponsor een kind

Voor de lange termijn hulp die hij/zij nodig heeft

Wees een Grote Geve

Met een bijdrage vanaf 7. 000€ per jaar creëert u continuïteit

Wij hopen dat u de tijd kunt vinden ons te bezoeken en ons Goede Doel Nieuwe Stijl te steunen

In ons slow food restaurant stressed is just desserts spelled backwards”

 

  • Bezoek ons “slow food” restaurant en bakkerij
  • Neem deel aan ons programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Neem deel aan ons programma om een bungalow te adopteren
  • Organiseer uw schoolkamp in ons centrum in het oerwoud
  • Reserveer op onze locatie voor uw evenement of retraite
  • Boek een educatieve familie vakantie

Het doneren van goederen

Een bijdrage in de vorm van goederen kan een werkelijk verschil maken, zo lang het op een duurzame manier gebruikt kan worden of wanneer het helpt waar de urgentie op een bepaalde moment het hoogst is. Bij TCDF is niets vanzelfsprekend en we weten uw steun naar waarde te schatten. Wanneer u van plan bent om ons te bezoeken en dingen voor de kinderen mee wilt nemen graag eerst even een e-mail sturen met de vraag wat wij op dat moment het meest nodig hebben. Wanneer u niet zelf kunt komen om de goederen bij ons te brengen, hou er dan rekening mee dat de kosten om het materiaal op te zenden, veelal hoger zijn dan de prijs, wanneer ze locaal gekocht worden.  In dat geval kunt u beter een financiële bijdrage geven. U kunt altijd contact met ons opnemen om te overleggen, welke droom u met uw bijrage tot werkelijkheid wilt maken!

U kunt ons zelfs ondersteunen vanuit uw woonplaats

  • Wordt Ambassadeur voor de TCDF gemeenschap en help mee onze boodschap uit te dragen via de sociale media, blogs of publicaties
  • Ondersteun ons online met professioneel advies of speciale vaardigheden
  • Ondersteun onze “Art-Eco” winkel door een win-win joint venture met uw producten

Steun een Goed Doel nieuwe stijl

Er zijn vele manieren om ons liefdadigheidswerk te ondersteunen en het verschil te maken

Doneer

Donaties gaan naar de Medische Zorg en Onderwijs projecten

Vrijwilliger

Online & Hands on!

Verspreid onze boodschap

Deel dit met vrienden en familie

MVO

Voor Teams en Bedrijven

Kom op bezoek!

Vakantie voor het Goede Doel!

JUNGLE Kampen

Jungle School Onderwijs